Om Koed Grafisk

Efter mere end 40 år i den grafiske branche, med baggrund i produktion, kundekontakt og den naturlige omstillingsparathed som den tekniske udvikling har medført er Koed Grafisk etableret. I en erkendelse af at der i dag ikke er nogle der kan være gode til alt produktion, har jeg valgt at lave samarbejder med forskellige leverandører, som alle er stærke på deres områder. På den måde kan jeg sikre at den rigtige spidskompetence kommer i spil til den rigtige opgave.

Min baggrund er som udlært Typografisk trykker, hvor jeg er uddannet med gode gamle blybogstaver, hen over udviklingen med DTP, både med PC og Mac og de udfordringer det gav i de første mange år, frem til i dag hvor produktionsudstyres i den grad er kommet langt.

Jeg har siden 1984 haft med kundesager at gøre, og har altid sat en ære i at en kunde er en kunde og en opgave er en opgave. Alle er lige vigtige, og for dig som kunde er lige præcis din sag naturligvis det allervigtigste for dig.

På sin vis ligner den grafisk branche forsikringsbranchen, da vi sælger sikkerhed. Sikkerhed for at du får din sag til tiden, med det rigtige resultat, til den rigtige pris.

Og lige en ting. Kunden har ikke altid ret hos mig. Forstået sådan at hvis jeg spotter en fejl eller en uhensigtsmæssighed, så påtaler jeg det.